כנס הסייבר הבינלאומי השנתי ה-VI

סמולרש
ללא תשלום
כנס הסייבר הבינלאומי השנתי ה-VI

שבוע הסייבר של סדנת יובל נאמן למדע, טכנולוגיה וביטחון, המרכז למחקר סייבר בינתחומי ע"ש בלווטניק והמטה הקיברנטי הלאומי במשרד ראש הממשלה, יתקיים בתאריכים 23- 19 ליוני, 2016 באוניברסיטת תל אביב. כנס הסייבר הבינלאומי השנתי יתקיים זו השנה השישית בתאריכים 20-21 ביוני, 2016 באודיטוריום סמולרש באוניברסיטת תל אביב.

בכנס הסייבר הבינלאומי השנתי האחרון, זכו אירועי שבוע הסייבר הלאומי, אשר הכנס התקיים במסגרתם, להגעתם של מעל 5,000 משתתפים מכ- 48 מדינות, ביניהם בכירים מהארץ ומחו"ל: שגרירים זרים, מנכ"לים בתעשיית הסייבר, נספחים צבאיים זרים וכן נספחים מסחריים, אנשי אקדמיה, בכירים בצה"ל ובממסד הביטחוני בישראל ובעלי תפקידים בכירים בתעשיות הביטחון בארץ ובחו"ל.

פרטים נוספים יתפרסמו בהמשך.

אתר שבוע הסייבר 2016: http://cyberweek.tau.ac.il/2016/