כנס הסייבר הבינלאומי השנתי ה-V

יותר מ - 5,000 משתתפים מ - 48 מדינות ברחבי העולם הגיעו לכנס הסייבר הבינלאומי החמישי של סדנת יובל נאמן למדע שהתקיים כחלק משבוע הסייבר הלאומי בתאריכים ה-22- 25 ביוני 2015 באוניברסיטת תל אביב.
03 דצמבר 2015

כנס הסייבר הבינלאומי הפך לכנס המוביל בתחום בארץ ואחד המובילים בעולם. ביוני האחרון הכנס זכה לתהודה תקשורתית נרחבת והצליח להעלות את סוגיית הסייבר על סדר היום הציבורי. לכנס הגיעו יותר מ - 5,000 משתתפים מ - 48 מדינות ברחבי העולם. אנו צופים שגם השנה יגיע קהל דומה לאירועי הסייבר השונים, ביניהם בכירים מהארץ ומחו"ל: שגרירים זרים, מנכ"לים ובכירים בתעשיית הסייבר, נספחים צבאיים זרים וכן נספחים מסחריים, אנשי אקדמיה מובילים, סטודנטים, בכירים בצה"ל ובממסד הביטחוני בישראל וכן בעלי תפקידים בכירים בתעשיות הביטחון בארץ ובחו"ל.